Bedankt aan iedereen!

Met Boeven & Madeliefjes vestigen we een record wat het aantal kijklustigen betreft. Meer dan 1400 toeschouwers mochten plaats nemen op de meer dan comfortabele tribune in het OC van Beselare en genieten van een indrukwekkend decor, mooie acteerprestaties en achteraf genieten van een glas in de ruime foyer.

De opbouw van het decor was dit jaar een beproeving van formaat. Waar we sedert jaren de knowhow hadden om een decor te bouwen in Zaal Open Deur, startten we in oktober met heel wat vraagtekens en twijfels. Maar met een portie gezond verstand en een ferme brok goede wil valt er heel wat te bereiken.
Uiteindelijk is het een scène geworden om U tegen te zeggen.
Maar ook voor de spelers was die grote scène een aanpassing. Hier en daar moest er tekst bijgeschreven worden om afstanden comfortabel te overbruggen en niet al teveel stiltes in het stuk te hebben.

De eerste keer in een nieuwe zaal is ook een organisatorische puzzel die moet gelegd worden. Proberen inschatten hoe mensen zich gaan gedragen en hierop gepast reageren of anticiperen. Een vraagstuk waar ons bestuur zich de voorbije maanden heel wat uren mee bezig gehouden heeft.
100 Procent zullen we er niet in geslaagd zijn, maar het zat goed en mits wat extra gesleutel wordt dit de komende jaren ongetwijfeld een geoliede machine!

We kunnen enkel maar zeggen: BEDANKT!

Bedankt aan ons trouw publiek!
Bedankt aan het bestuur om heel wat zaken te regelen die niemand ziet! Een affiche, een kassa, de drankbonnen, SABAM, overleg met alle partijen, foto’s, filmopname, een bedankingsreceptie,… Het gebeurt niet zomaar.
Bedankt aan onze regisseur en spelers voor jullie enorme tijdsinvestering van de voorbije maanden. Het hard studeren aan tekst, bewegingen en inleving. Alles lijkt zo normaal,  maar niets is minder waar.
Bedankt aan de klank- en lichtmannen voor jullie inzet langs de technische kant van een productie. Elk geluid uit de luidspreker, elke lamp die brandt… ook achter scène
Bedankt aan de inspeciënten voor het verzamelen van meubels, attributen, kostuums, … Details die het compleet maken.
Bedankt aan de decorploeg om er samen werk van te maken en die ongelooflijke klus te klaren!
Bedankt aan de vele verenigingen en onze eigen leden voor de helpende handen bij het bedienen van drank, afwassen van glazen,…
Bedankt aan man en vrouwen  voor de grime, kapsels en pruiken. Een meerwaarde van formaat.
Bedankt aan iedereen die de zaaldienst heeft helpen invullen, maar ook aan onze verantwoordelijke zaaldienst. Een nette, propere zaal… steeds leuk om binnen te komen.
Bedankt aan de koks voor de lekkere dingen achter scène. Koekjes, cakes, soep, wafeltjes… het kon niet op!

Elke schakel in de ketting…